Forside Catering Menuer Buffet Temafest Kontakt
   
Catering Buffet

 

Traditionel Buffet


Skinke glaseret med sennep.

Tyndstegsfilet stegt med citron.

Hjemmelavet kartoffelsalat med radiser og rygeost.

Flødekartofler af Samsøkartofler.

Stor blandet salat.

2 slags dressing.

Friskbagt flute og smør.

DKK 195,- pr. person.

 

Buffet 1.


Blandet salat med purløgsdressing.

Varmt røget laks med krydderurte creme

Kalvetyksteg stegt med hvidløg og timian.

Rødvins sauce.

Kartoffelsalat a´la parisienne.

Pastasalat med tomatpesto og basilikum.

Bærtærte med vaniljecreme.

Hjemmebagt brød og smør.

DKK 189,- pr. person.

 

Buffet 2.


Hel røget ørred med salat og dildcreme.

Romersk salat vendt med grillede artiskokker.

Plukket salat vendt i jomfruolivenolie.

Salat af grønne bønner, pinjekerner og syltede rødløg.

Kartofler vendt i vinaigrette og krydderurter.

Kalkunbryst fyldt med soltørrede tomater.

Helstegt okse coulotte Cremet peberfrugtsauce.

Chokoladekage med hindbær sauce.

Eller

2 slags danske oste med tilbehør.

Brød og smør.

DKK 209,- pr. person.

 

Buffet 3.


Dildkogte krebs med citron.

Pastasalat med bagte peberfrugter.

Tomatsalat med semi-tørrede tomater og græsk fetaost.

Salat af sukkersnaps og bacon.

Kartoffelsalat af stegte kartofler med røget paprika.

Helstegt oksetykstegsfilet.

Andebryst med honningglaseret pastinak.

Terrin af chokolade og hasselnødder, med calvadoscreme.

2 slags ost med druer, selleri og kiks.

Friskbagt brød og smør.

DKK 239,- pr. person.

 

Buffet 4.


Råmarineret Østersølaks med citron og dild.

Bresaula på bund af rucola med trøffel.

Røget kalkunbryst med krydderurtecreme.

Penne pasta vendt i grov persillepesto.

Små blandede salater.

Salat af limabønner med tomat og hvidløg.

Kartoffelsalat med Saltagurker og selleri.

Lammekølle stegt med rosmarin, lammesky.

Unghanebryst stegt med hvidløg og persille.

Cremet kokoskage med hindbærcoulis.

2 slags ost med abrikoser, syltede valnødder og kiks.

Friskbagt brød og smør.


DKK 269,- pr. person.

 

Aktuelle Catering tilbud.
 
   

Italiensk buffet.


Lammekølle
med hvidløg, rosmarin og vincottosauce.

Kalkunbryst
svøbt i lufttørret skinke med polenta og soltørrede tomater.

Parmaskinke
grillede auberginer, rucola og condimento balsamico.

Salat
af blommetomater, mozzarella, basilikum og hvidløg.

Pastapesto
med parmesan og panchetta.

Friteret
scambi med lavendeldressing.

Ravioli
med spinat, svampesauce og trøffel.

Tiramisu
med hindbærcoulis.

Ciabatta.

DKK 240,- pr. person.

 

   

Menu 1. - 3 retters

Varmt røget laks
med spinat tærte og slik asparges, anrette med plukket salat og sauce verte.

Helstegt okse culotte
med glaserede gulerødder og perleløg, hertil pommes rissolles og sky sauce.

Chokolademousse med flødeskum
og hindbærcoulis

DKK 225,- pr. person.

 
 
CATERING MEST POPULÆRER
Catering | Diner Transportable | Mad ud af huset
Højtider & Events
Julefrokost
Det er ikke for tidligt at planlægge årets julefrokost. Vil du sikre dig top catering til årest julefrokost ring nu!
Mere...
Hurtig Kontakt
Bechs Mad - Administration
Telefon 26 11 66 01

E-mail abho@bechs-mad.dk
Med Garanti
Finder De ikke den menu eller buffet på disse sider, som de har lyst til, så er De mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud specifikt efter Deres ønsker.
catering menu
catering menu
catering menu
catering menu
catering menu