Forside Catering Menuer Buffet Temafest Kontakt
   
Catering Menuer - 3 retters menuer

 

Menu 1.


Varmt røget laks
med spinat tærte og slik asparges
Anrettet med plukket salat og sauce verte.

Helstegt okse culotte
Med glaserede gulerødder og perleløg.
Hertil pommes rissolles og sky sauce.

Chokolademousse med flødeskum
Og hindbærcoulis.

DKK 225,- pr. person.

 

Menu 2.


Tallerken med Rejer, hele krebs og kaviar.
Små salater sprød butterdej og dild dressing.

Dyrekølle stegt med honning.
Serveret med fløde sauce med ribsgele, Waldorfsalat
Og 2 slags kartofler fx. hvide persille kartofler og sprøde chips.

Hjemme lavet islagkage
Med marinerede frugter.

DKK 285,- pr. person.

 

Menu 3.


Parmaskinke på bund af rucola
 med melon, langtids bagte cherrytomater og pesto

Helstegt oksefilet
Serveret med timianbagte rodfrugter og bønner i svøb
Hertil trøffel sauce og hvide kartofler.

Cremet kokos kage med rombagt ananas.
Og chokolade sauce.

DKK 245,- pr. person.

 

Menu 4.


Variation af laks, citrusmarineret og bagt.
Med trøffel majonæse, honning, Krydderurtesalat
Og dampede asparges.

Andebryst glaseret og trøffelfarseret.
Serveret med syltede tranebær, kasserolle af torvets grønt.
Madeira sauce og råstegte kartofler.

Pocheret pære.
Serveret med vaniljeis friske bære og karamel sauce.


DKK 265,- pr. person.

 

Menu 5.


Let stegt tun
Anrette med soja ristede mandler og syltet ingefær.
Hertil Wasabicreme og sesam tuille.

Kalve tykstegs filet stegt med citron.
Hertil braiseret fennikel, smørstegte marksvampe,
Små bagte kartofler og rødvins sauce.

Gateau Marcel kage
Med mango sorbet og friske bær.

DKK 285,- pr. person.

 

Mellemretter


Sorbet af lime og citronmelisse - DKK 20,-

Crostini med mille-feuille af agurk tilsmagt med chili og citrongræs - DKK 30,-

Osteanretning, 2 slags ost, syltede valnødder og grissini - DKK 40,-

Marineret foie gras med syltet porre og hindbær - DKK 65,-

 

Natmad


Fransk løgsuppe, serveret med flute gratineret med ost - DKK 25,-

Gullaschsuppe, med friskbagt brød - DKK 35,-

Minisandwich, 3 pr. person - DKK 35,-

Pølsebord, 3 slags pølser med div. tilbehør - DKK 35,-

Osteanretning, 3 slags ost med selleri, oliven, tørrede abrikoser og kiks - DKK 35,-

Små chorizopølser, med hjemmelavet kartoffelsalat tilsmagt med røget paprika - DKK 35,-

 

Aktuelle Catering tilbud.
 
   

Italiensk buffet.


Lammekølle
med hvidløg, rosmarin og vincottosauce.

Kalkunbryst
svøbt i lufttørret skinke med polenta og soltørrede tomater.

Parmaskinke
grillede auberginer, rucola og condimento balsamico.

Salat
af blommetomater, mozzarella, basilikum og hvidløg.

Pastapesto
med parmesan og panchetta.

Friteret
scambi med lavendeldressing.

Ravioli
med spinat, svampesauce og trøffel.

Tiramisu
med hindbærcoulis.

Ciabatta.

DKK 240,- pr. person.

 

   

Menu 1. - 3 retters

Varmt røget laks
med spinat tærte og slik asparges, anrette med plukket salat og sauce verte.

Helstegt okse culotte
med glaserede gulerødder og perleløg, hertil pommes rissolles og sky sauce.

Chokolademousse med flødeskum
og hindbærcoulis

DKK 225,- pr. person.

 
 
CATERING MEST POPULÆRER
Catering | Diner Transportable | Mad ud af huset
Højtider & Events
Julefrokost
Det er ikke for tidligt at planlægge årets julefrokost. Vil du sikre dig top catering til årest julefrokost ring nu!
Mere...
Hurtig Kontakt
Bechs Mad - Administration
Telefon 26 11 66 01

E-mail abho@bechs-mad.dk
Med Garanti
Finder De ikke den menu eller buffet på disse sider, som de har lyst til, så er De mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud specifikt efter Deres ønsker.
catering menu
catering menu
catering menu
catering menu
catering menu